Novice:

CoEd turnir v Novem mestu 16. december 2006
V soboto, 16. decembra, je pod okriljem Zveze za baseball in softball Slovenije in v organizaciji Krpan Little League iz Novega mesta, v sportni dvorani Leona Stuklja v Novem mestu potekal softball slowpitch turnir mesanih ekip ter podelitev priznanj ekipam in igralcem softballa in baseballa za sezono Drzavnega prvenstva 2006.
Posebnost slowpitch softball igre je v tem, da ekipo sestavljajo 4 moski in 4 zenske.
Turnirja se je udelezila tudi nasa ekipa Buldogov, za katere je bilo to prvo tekmovanje. Pokazali so, da so v dobrih dveh mesecih treniranja postali prava ekipa in, da bodo spomladi resna konkurenca ekipam z daljso tradicijo.
Turnir se je pričel ob 9. uri zjutraj, potekal je na dveh igrisčih, ki sta bila postavljena v dvorani. Prijavljenih je bilo 7 ekip, ki so merile svoje moči v dveh skupinah. V skupini 1 so tekmovali Asi iz Ljubljane, Ameriska ambasada v Sloveniji in Medvednica iz Zagreba. Zmagovalci prve skupine so postali ljubljanski Asi. V skupini 2 pa so merili svoje moči dve ljubljanski ekipi – Jezica in Kanaballsi ter dve ekipi iz Novega mesta, Euroline in Buldogi. V slednji skupini je slavila ekipa Euroline. Po takoimenovanem predtekmovalnem delu je sledila slavnostna podelitev priznanj za Drzavno prvenstvo v sezoni 2006, kateri sta prisostvovala tudi novomeski zupan, gospod Alojz Muhič, ter podzupan, gospod Rafko Krizman. Na podelitev so bili povabljeni tudi predsednik Zveze za baseball in softball Slovenije, gospod Bogdan Barovič, ameriski veleposlanik v Sloveniji, gospod Thomas B. Robertson in gospod Miran Jerman in Agencije za sport, ki pa so opravičili svoj izostanek. Poleg ostalih ekip sta svoja pokala prejeli tudi ekipi Baseball softball kluba Novo mesto, in sicer baseball člani za 7. in softball članice za 4. mesto. Posebno priznanje za najobetavnejsega mladega igralca pa je dobil se do nedavnega novomeski igralec Ziga Bauer.
Po podelitvi vseh priznanj je sledilo finale turnirja. Za prvo mesto so se borili Asi in ekipa Euroline, za tretje pa Kanaballsi in Medvednica. Zmagovalci turnirja so postali Asi, drugega mesta so se neizmerno veselili domačini in domačinke iz ekipe Euroline, tretji so bili Kanaballsi, četrto mesto pa je pripadlo Medvednici.
Posebno tekmo pa so odigrali člani in članice dolenjske Krpan Little League, Sokoli ter Krokodili iz ljubljanske Little League. Vsi dečki in deklice so pokazali neverjetno vztrajnost in zeljo po zmagi, z nasmehi na obrazu pa so svojo zmago slavili Sokoli, ki so pravi dokaz, da je baseballu in softballu na Dolenjskem zagotovljena prihodnost.
Turnir se je zaključil ob 18. uri s se eno slowpitch igro, kjer so se v dve ekipi zdruzili igralci vseh nastopajočih ekip in se enkrat dokazali, da sta sprostitev in ljubezen do te neverjetno zabavne igre najpomembnejsa dejavnika, da se na turnirje vsi vedno znova vračajo.
Naslednji turnir bo predvidoma 20. januarja 2007 v Ljubljani.

Uradni rezultati vseh tekem na turnirju:

Predtekmovanje skupina 1

Asi vs. Ameriska ambasada 7 : 2
Ameriska ambasada vs. Medvednica 7 : 10
Medvednica vs. Asi 0 : 8

Predtekmovanje skupina 2

Kanaballs vs. Buldogi 21 : 5
Euroline vs. Jezica 9: 2
Euroline vs. Buldogi 15 : 4
Jezica vs. Kanaballs 0 : 10
Kanaballs vs. Euroline 4 : 6
Buldogi vs. Jezica 9 : 4

Tekma za 3. mesto
Kanaballs vs. Medvednica 12 : 11

Tekma za 1. mesto
Asi vs. EuroLine 9 : 4

Končni vrstni red 4. CoEd slowpitch softball turnirja v Novem mestu :

1. Asi - Ljubljana
2. Euroline - Novo mesto
3. Kanaballs - Ljubljana
4. Medvednica - Zagreb
5. Buldogi KRPAN Little League - Novo mesto
5. Ameriska ambasada - Ljubljana
7. Jezica – Ljubljana

Tekma med Sokoli Krpan Little League in Krokodili Ljubljana Little League se je koncala z zmago Sokolov 18 : 9.

Vir: http://www.bsk-nm.com/index.php
Objavil: 17.12.06, coach

Turnir
Na turnirju , ki bo v soboto, 12. decembra v dvorani Leona ©tuklja, bodo prilo¾nost za igro dobili tudi tisti Sokolčki, ki ¹e niso prinesli vpisnic smile
Objavil: 14.12.06, coach

Softball turnir

V soboto, 16. decembra, bo v Novem mestu uradna podelitev priznanj za baseball in softball za leto 2006. V na¹i organizaciji bo potekal celodnevni CoEd slowpitch turnir, na katerem je "prostora" za 8 ekip. Ena od sodelujočih ekip je tudi juniorska ekipa Krpan LL ( Buldogi ). Ob podelitvi, je predvideno tudi ponovno srečanje med ekipama Krokodilov in Sokolov.


Kaj ? CoEd slowpitch turnir in uradna podelitev priznanj ZBSS za sezono 2006
Kje ? Novo mesto, dvorana Leona ©tuklja
Kdaj ? Sobota 16. december med 09h in 18h
Kdo sodeluje ? Ekipe iz Ljubljane, Zagreba, ZDA, morda ¹e KP in MB, ter seveda NM
Hrana in pijača ? Bo
Organizator ? Krpan Little League
Informacije in prijava ? 040/739000 kll@krpan.si

Vstop je prost. S seboj pripeljite čim več prijateljev. Tudi star¹i in prijatelji se bodo lahko priključili ¾e obstoječim ekipam. S seboj imejte le ¹portne copate, za ostalo bomo poskrbeli mi.
Objavil: 05.12.06, coach

Cervignano
Na povabilo Ljubljana Little League, bo jutri, 25. novembra, ekipa Sokolov odpotovala v Italijo, kjer se bo skupaj s Krokodili udele¾ila indoor turnirja v Cervignanu. Obetamo si nove, dragocene izku¹nje, ki jih lahko dobimo le na tekmah.
O turnirju bomo poročali po povratku.
Objavil: 25.11.06, coach

Prve tekme Sokolov
V nedeljo, 12. novembra, so nasi Sokoli preziveli svoj "ognjeni krst". V goste so nam prisli Krokodili (učenci O© Maks Pečar), igralci ©portnega drustva Ljubljana Little League ( LLL ). Po kratkem ogrevanju, smo odigrali tri tekme, ki so jih dobili igralci iz Ljubljane. Nasi igralci so odlično zastopali barve svojega kluba in dosegli so nekaj zares lepih točk. Odločilna je bila izkusenost nekaterih igralcev iz Ljubljane, tako, da njihova zmaga ni bila nikoli ogrozena. Čestitke gredo vsem igralcem, trenerjem in gledalcem za sportno vzpodbujanje igralcev.
Za Sokole so igrali:
Matej, Mateja, Valdi, Vito, Urban, Matic, Klemen, pomočnika trenerja in fotografa pa sta bila poskodovani Jakob in "prestari" Tadej. Kot soigralec na drugi bazi, se nam je v prvi tekmi pridruzil tudi izvrstni igralec Krokodilov Martin, na tretji tekmi pa Uros (?).
V nedeljo, 26. novembra, bodo Sokoli, skupaj s Krokodili, igrali v italijanskem Cervignanu.
Objavil: 14.11.06, coach

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>


Napiši novico!


Krpan Little League vabi dečke in deklice od 4. do 9. razreda, da se nam pridružijo. V šolskem letu 2006/07 boste sodelovali na vsaj 22-tih tekmah v Sloveniji in na vsaj dveh tekmovanjih v tujini. Kaj potrebuješ? Samo trenirko, športne copate in veliko dobre volje. Informacije: GSM: 040/739-000, E-Mail: kll@krpan.si