Novice:

3. mednarodni Ljubljana Little League turnir
To nedeljo odhajajo nasi najmlajsi Sokoli na 3. mednarodni LLL turnir v Ljubljani. Sodelovale bodo ekipe iz Italije, Hrvaske in Slovenije. Razpored tekmovanja je objavljen na nasem "Forumu"
Objavil: 25.01.07, coach

COED indoor turnir v Ljubljani
V soboto, 20. januarja, se je zdruzena ekipa Buldogov in Os udelezila 5. indoor Coed slowpitch turnirja v Ljubljani. Razpolozenje je bilo enkratno, morala tudi, navijanje najboljse do sedaj. Skratka vse je bilo super, le rezultati nasih tekem so bili pricakovani. Proti premocnim Asom, Emona devilsom in Ameriski ambasadi nasi mladi igralci niso imeli realnih moznosti za zmago. Vseeno so se srcno borili in vzpodbujali.
Velja povdariti, da so bili vsi nasi igralci in igralke se mladoletni ( razen na prvi tekmi, kjer je bil pitcher vec kot samo polnoleten ).
Objavil: 25.01.07, coach

Predstavitev Softballa in baseballa
Danes je bila na OS Smihel se predstavitev Softballa in Baseballa za visje razrede osnovne sole. Predstavitev je predvsem po zaslugi zavzetih delavk sole izvrstno uspela, saj je bila udelezba kljub pozni uri vec, kot odlicna.
Po kratki predstavitvi nasega sporta, so se udelezenci skupaj s starsi in uciteljicami pomesali v dve ekipi, ki sta odigrali prvo tekmo. Pravil ni bilo potrebno razlagati, saj so udelezenci s pomocjo nasih Buldogov takoj razumeli kaj je njihova naloga. Ob igri, je predvideni cas za predstavitev kar prehitro minil, saj so na telovadnico ze nestrpno cakali drugi sportniki.
Slike danasnje predstavitve si lahko ogledate na "Forumu". Seveda so dobrodosli tudi vasi komentarji.

Za vse novince, ki bi se nam zeleli pridruziti, naj povem, da se nam lahko prikljucijo vsak torek od 15h do 17h v mali telovadnici OS GRM, ob cetrtkih nas lahko najdete od 14h do 16h v telovadnici OS Drska in ob petkih v OS Brsljin med 15. in 17. uro
Objavil: 17.01.07, coach

Predstavitev na Osnovni soli Smihel
Danes je nase drustvo izvedlo predstavitev baseballa na osnovni soli Smihel. Predstavitev je ob veliki podpori zaposlenih na soli potekala ob koncu pouka in udelezilo se je je nepricakovano veliko ucencev nizjih razredov te sole. Po prosti oceni je bilo prisotnih priblizno 200 ucencev. Pri predstavitvi so svoj delez prispevali tudi igralci ekipe Sokoli, ki so zares vzorno prikazali kaj so se naucili v pol leta treniranja in so za svoj prikaz pozeli tudi aplavz. Ob koncu predstavitve je dobilo priloznost za odbijanje tudi nekaj najpogumnejsih ucencev in prav vsem je uspelo odbiti zogico. Jutri, 17. januarja bo potekala se predstavitev za visje razrede te sole, kjer bomo za fante predstavili baseball in za dekleta softball. Pomoc pri predstavitvi bodo nudili igralci ekipe Buldogov in Ose. Porocilo sledi po predstavitvi.
Objavil: 16.01.07, coach

Softball ekipa
V petek, 12. januarja, se je prvic sestala nova softball ekipa, ki se pogumno podaja v tekmovanje za drzavno prvenstvo. Dekleta so polna elana in zelje po zmagah, zato jih ne bo tezko prepricati, da redno obiskujejo treninge. K sodelovanju smo uspeli pridobiti tudi strokovno pomoc, ki bo za pravilno vodenje treningov nadvse pomembna. Treninge motorike in kondicije prevzema ga. Bauer Mirjam, tehniko in taktiko pa bo prevzela, nam vsem znana, vrhunska igralka, Barbara Killer. Vecina igralk je se zelo mladih, zato v svoje vrste rade sprejmejo tudi igralke z daljsim igralnim stazem. Prvo tekmovanje nove softball ekipe bo ze naslednjo soboto, 20. januarja, ko se bodo skupaj z juniorji iz ekipe Buldogov, udelezile COED softball tekmovanja v Ljubljani.
Objavil: 14.01.07, coach

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>


Napiši novico!


Krpan Little League vabi dečke in deklice od 4. do 9. razreda, da se nam pridružijo. V šolskem letu 2006/07 boste sodelovali na vsaj 22-tih tekmah v Sloveniji in na vsaj dveh tekmovanjih v tujini. Kaj potrebuješ? Samo trenirko, športne copate in veliko dobre volje. Informacije: GSM: 040/739-000, E-Mail: kll@krpan.si