Novice:

Skupni trening na Grmu
Na domačem igrisču Buldogov je danes potekal skupni trening Buldogov in Sokolov. Treninga se je udelezilo kar 20 bodočih igralk in igralcev. Po krajsem ogrevanju sta se mesani ekipi pomerili v pravi tekmi, ki je imela vse prvine prvenstvenih tekem. Videli smo veliko odbijanja, osvajanja baz, nabiranja točk in tudi kaksna solzica je pritekala. No, ni bilo sile. Prva ekipa je premagala drugo ekipo s tesnim rezultatom 18:16. Vidimo se spet pojutrisnem, tokrat v Sokoljem gnezdu na Drski . Trening se prične ob 13.30h in traja do 15h. Trenirala bo Jerca in mogoče Sasa. Mogoče vas pride pogledat se Matjaz, samo ne vem, če bo do četrtka ze dobil glas, ki ga je izgubil na danasnjem treningu.
Objavil: 10.10.06, coach

Prvi trening na Drski
Ob 13.30 smo se dobili na OS drska. Udelezba je bila zelo dobra, udelezenci pa sami bodoči asi. Na prvem treningu so odbijali in lovili zogice kot pravi profesionalci. Ob 15h, ko se je trening končal, so obljubili, da pridejo trenirat tudi danes na OS Brsljin. Zdi se mi, da trenerka Jerca ne bo imela tezkega dela, saj so po srcu vsi pravi sportniki.
Little league ekipa OS Drska se bo imenovala SOKOLI.
Objavil: 06.10.06, coach

Prvi trening na Grmu
Prvi trening KRPAN Little League je za nami. Ob 15h smo se dobili pred osnovno solo Grm in ob 17h, ko se je "trening" končal, novopečeni igralci kar niso hoteli končati z novo igro.
Naslednji trening bomo imeli v torek, 10. oktobra ob 15.30 v mali telovadnici sole GRM.
Se to. Kadetska ekipa OS Grm, se bo imenovala BULDOGI.
Se vidimo v torek!
Objavil: 04.10.06, coach

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>


Napiši novico!


Krpan Little League vabi dečke in deklice od 4. do 9. razreda, da se nam pridružijo. V šolskem letu 2006/07 boste sodelovali na vsaj 22-tih tekmah v Sloveniji in na vsaj dveh tekmovanjih v tujini. Kaj potrebuješ? Samo trenirko, športne copate in veliko dobre volje. Informacije: GSM: 040/739-000, E-Mail: kll@krpan.si