Novice:

Drzavno prvenstvo za decke in kadete
V nedeljo, 18. novembra, je potekalo sklepno dejanje letosnjega baseball tekmovanja v Sloveniji. V sportni dvorani na Kosenicah, sta se pomirili ekipi deckov in kadetov ljubljanske ekipe Jezica in domacinov iz Krpan Little League.

Zaradi slabega vremena in dolge poti, je bila ekipa gostov okrnjena in ni prisla v najboljsi zasedbi. Kljub temu so se gostje srcno borili za vsako tocko. Izkuseni Jaka, Martin in Alesa so ob pomoci manj izkusenih soigralcev, ter Bora in Aljaza in Novega mesta, pokazali izvrstno igro. Kljub pozrtvovalni igri gostov, so bili domaci Sokoli premocan nasprotnik in so tekmo dobili z rezultatom 16:8.

Tekma kadetov je bila na sporedu takoj za tekmo deckov. Vse do zadnjega napada zmagovalec ni bil znan. Ekipi sta se menjavali v vodstvu, na koncu pa so bili srecnejsi domaci Buldogi. Rezultat je bil 13:12

Odlocilno za dobro igro ekip je bilo izvrstno vzdusje, ki so ga pricarali igralci in gledalci z glasnim spodbujanjem in domaci teren.

Velika zahvala gre starsem otrok in vodjem ekipe Jezice, ki so uspeli pripeljati kar dve ekipi na prvenstvo. Vsi vemo, da je to precejsen organizacijski podvig, ki ga mnogi ne cenijo dovolj. Vsi bi se morali zavedati, da brez prostovoljne pomoci starsev, programi za delo mlajsih kategorij, tezko zazivijo.

Posebna zahvala za vsestransko pomoc pri organizaciji prireditve gre tudi starsem otrok iz Novega mesta in pa seveda nasi Kristini, ki je izvrstno vodila obe ekipi.
Objavil: 20.11.07, coach

Tekmi za drzavno prvenstvo mlaj¹ih kategorij
V nedeljo, 18. novembra, bo v "balonu" ©portnega centra Ko¹enice potekalo sklepno dejanje leto¹nje, okrnjene, sezone v baseballu za mlaj¹e kategorije.
Dobimo se ob 12h, domov pa se odpravimo po podelitvi priznanj ob 17h.
Vabljeni vsi, ki vas baseball zanima.
Objavil: 16.11.07, coach

Pokal Slovenije
Pokal Slovenije v softballu se bo igral 12. maja 2007 v Novem mestu. Iz¾rebana para sta Krpan LL in Golovec Dragons ter Smart Lisičke in Je¾ica. Domačo ekipo določi met kovanca pred vsako tekmo. Pora¾enke igrajo tekmo za tretje mesto, zmagovalke pa za naslov pokalnih zmagovalk Slovenije.
Objavil: 13.04.07, coach

COED turnir v Ankaranu

Foto: Ale¹ Rosa


V soboto smo se udelezili turnirja v Ankaranu. Nasa odprava je bila najstevilčnejsa, saj je stela kar 18 igralk in igralcev. V svoji skupini smo zasedli 4. mesto.

Rezultati
Skupina A

Kanaballs-Mečarice 9-4
Euroline-Emona Devils 4-11
Mečarice-Euroline 4-0
Emona Devils-Kanaballs 12-8
Mečarice-Emona Devils 1-6
Kanaballs-Euroline 7-4


Rezultati

Skupina B

Lisičke-Miso Team 8-2
Buldogi-Ksok 2-5
Miso Team-Buldogi 8-0
Ksok-Lisičke 6-4
Lisičke-Buldogi 6-0
Miso Team-Ksok 6-5

Končna razvrstitev

Skupina A

1 Emona Devils
2 Kanaballs
3 Mečarice
4 Euroline

Skupina B

1 Ksok
2 Lisičke
3 Miso Team
4 Buldogi
Objavil: 02.04.07, coach

3. LLL Turnir
V dvorani ©RC Jezica je danes potekal 3. mednarodni Little League baseball turnir na katerem so nastopile ekipe iz Hrvaske, Italije in Slovenije. Prvo mesto je osvojila ekipa Krokodilov iz Ljubljane, ki je v finalni tekmi
premagala ekipo White Sox iz Buttria. Poleg omenjenih Krokodilov se je turnrija udelezila tudi ekipa Sokolov iz Novega mesta, ki so kljub 6. mestu pokazali veliko volje in zelje po tem, da premagajo vrstnike iz prestolnice. Vsi upamo namreč, da se bo ze na naslednjem turnirju obema slovenskima ekipama pridruzila se kaksna. Ekipo Krokodilov, ki so jo v večini sestavljali člani Jezice so okrepili se Zajčki, ki so se odrezali zares odlično. Zmaga Krokodilov je prva zmaga slovenske ekipe na turnirju v Sloveniji saj so bili pred tem Gusarji (leta 2005) drugi leto kasneje pa Krokodili, ki so zasedli 5. mesto. Končni vrstni red je tako sledeči:
1. mesto: Krokodili, Ljubljana
2. mesto: White Sox, Buttrio
3. mesto: Kelteks, Karlovac
4. mesto: Vindija, Varazdin
5. mesto: Alpina, Trst
6. mesto: Sokoli, Novo mesto
Nagrade najboljsim sta podelila Igor Veselinovič, sekretar ZBSS in Dan Newman, legenda evropskega baseballa. MVP turnirja je s fenomenalno igro postal Richard Dolenc! Čestitke, vse se posebno starsem za vso pomoč!

Vir:http://www.jezica-baseball.com/default.asp?stran=novice#330
Objavil: 29.01.07, coach

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>


Napiši novico!


Krpan Little League vabi dečke in deklice od 4. do 9. razreda, da se nam pridružijo. V šolskem letu 2006/07 boste sodelovali na vsaj 22-tih tekmah v Sloveniji in na vsaj dveh tekmovanjih v tujini. Kaj potrebuješ? Samo trenirko, športne copate in veliko dobre volje. Informacije: GSM: 040/739-000, E-Mail: kll@krpan.si