Novice:

TRENINGI
Jesenski treningi in vpis novih clanov, so v oktobru vsak petek ob 15h v telovadnici Osnovne sole Drska. Trening je namenjen mlajsim kategorijam, to je 8-12 let. Starejsi decki in deklice, ter clani imajo treninge ob petkih med 16h in 18h v Sportnem centru Kosenice. Vpis novih clanov je mozen tudi v tem terminu. Na trening clanov, lahko pridejo tudi mlajsi igralci, ce se treninga na OS Drska ne morejo udeleziti.
Vec informacij lahko dobite na telefonski stevilki 040/739000, ali na mojem osebnem mailu rogelj(at)gmail.com
Objavil: 09.10.08, coach

Predstavitev baseballa in softballa za Osnovno solo Center
V sredo, 8. oktobra, smo na stadionu Portovald izvedli predstavitev baseballa in softballa za ucence cetrtih razredov Osnovne sole Center. Odziv otrok je bil nad vsemi pricakovanji, saj so vsi z velikim veseljem sodelovali v predstavitvi. Dopoldan je kar prehitro minil in ucenci so se morali vrniti v solo, ceprav bi vsi mi raje ostali na igriscu, kjer smo skupaj ze igrali prvo, skoraj pravo baseball tekmo.
Za veliko pomoc pri predstavitvi se zahvaljujemo pozrtvovalnim uciteljicam OS Center
Objavil: 09.10.08, coach

Buldogi zmagovalci Drzavnega prvenstva in mednarodne lige
V soboto, 4. oktobra je v Ljubljani potekal zakljucni turnir najboljsih 4 ekip v CoEd slowpitch softballu. Na turnirju so prepricljivo zmago in s tem tudi naslov drzavnih prvakov, osvojila okreplena ekipa Buldogi.
V popoldanskem casu je na istem igriscu potekal se turnir najboljsih stirih ekip mednarodne lige, kjer so nasi Buldogi ponovno osvojili prvo mesto in si s tem prislužili se naziv prvakov mednarodne lige za leto 2008.
Naslednji mesec se pricenja CoEd indoor prvenstvo, na katerem bomo poskusali dokazati, da dobra igra na zadnjih dveh outdoor turnirjih ni bila zgolj nakljucna.
Objavil: 09.10.08, coach

4. Volksbank LLL turnir
Sokoli so se v zasedbi Lana, Mateja, Urban, Jakob, Vito, Oskar, Aljaz in Luka, ob pomoči trenerjev Kristine, Spele in Matjaza, ter ob spremstvu nekaterih starsev, udelezili 4. LLL turnirja na Jezici v Ljubljani. To je za nase najmlajse igralce bila prva uradna tekma v letosnjem letu. Kljub temu, da smo se tekmovanja udelezili v močno okrnjeni zasedbi, saj so so kar trije ključni igralci zboleli, so Sokoli pokazali, da se lahko enakopravno kosajo tudi u mostvi, ki imajo mnogo več izkusenj od nas. Prepričani smo, da bi se ob udelezbi vseh nasih igralcev, lahko potegovali tudi za najvisje uvrstitve.
Se enkrat vse čestitke in zahvala igralcem KRPAN LL, igralcem in trenerjem ostalih ekip za fer igro, ter organizatorjem za izvrstno organizacijo.


Končni vrstni red:

1. Vindija Varazdin

2. San Lorenzo Dragbears

3. Olimpija Karlovac

4. Sokoli Novo mesto

5. Krokodili Ljubljana
Objavil: 21.01.08, coach

Izjava meseca
"People ask me what I do in winter when there's no baseball. I'll tell you what I do. I stare out the window and wait for spring."
--- Rogers Hornsby
Objavil: 25.11.07, coach

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>


Napiši novico!


Krpan Little League vabi dečke in deklice od 4. do 9. razreda, da se nam pridružijo. V šolskem letu 2006/07 boste sodelovali na vsaj 22-tih tekmah v Sloveniji in na vsaj dveh tekmovanjih v tujini. Kaj potrebuješ? Samo trenirko, športne copate in veliko dobre volje. Informacije: GSM: 040/739-000, E-Mail: kll@krpan.si